Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News Notizie Besplatna Energija Iz Vakuma - Victor Klimov Free Energy Sustav

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
marti misterija
Valutazione attuale: / 1
ScarsoOttimo 

"Neke ljude možeš obmanjivati cijelo vrijeme, sve ljude možeš lagati neko vrijeme, ali ne možeš varati sve ljude cijelo vrijeme". Prve misli koje su mi pale na pamet raskrinkavanjem monetarne prevare priznanjem predsjednika Federalnih Rezervi Ben Bernankea da javni dug ne mora nužno postojati, bile su energetska zavjera i tvrdnja genijalnog Nikole Tesle na prijelazu iz 19 u 20 stoljeće da se besplatna energija u neograničenim količinama nalazi svuda oko nas. Koliko je u stvari moderna fizika krivotvorena znanost? Po meni osobno, onoliko koliko je potrebno da naučna dostignuća ne budu u stanju ugroziti funkcionalnost monetarne zavjere.

 

 

Nikola Tesla: "Neka bude energija"

 

Talijanski inženjer Andrea Rossi je prije neki dan na svom blogu počeo davati prve odgovore na pitanja vezana uz njegov izum - energetski katalizator E-Cat. Danas je 97 tih uređaja za proizvodnju besplatne energije u stalnom pogonu, i to u 4 različite države. Po nekim saznanjima, u pitanju su Italija, Sjedinjene Američke Države i Grčka. Četvrta lokacija je zagonetka. Rossieva komercijalno održiva tehnologija "besplatna energija - hladna fuzija", odnosno E-Cat energetski katalizator - kreće u punu proizvodnju krajem ove godine.

 

Andrea Rossi pored svog energetskog katalizatora E-Cat

 

Besplatna Energija: Victor Klimov Free Energy Sustav 100% Dokazan

Skalarni znanstvenik Tom Bearden je nedavno na svom web sajtu objavio fantastično otkriće na području dobivanja energije iz vakumskih sustava. Radi se o gotovo nevjerovatnim novostima koje bi u narednim godinama u potpunosti mogle promijeniti naš svijet. Dobra vijest je ta da je dokazano da je besplatna energija ostvariva. Loša vijest: ovom tehnologijom je moguće proizvesti i neka strašna oružja.

Ove važne novosti se odnose na istraživanje koje u nacionalnom laboratoriju Los Alamos obavlja naučnik Victor Klimov. Ukratko, u pitanju je nanokristalni materijal koji na ulazu prima jedan foton, a na izlazu daje dva fotona. Proces može biti samoodrživ. Bearden veoma žali što naši mediji i takozvani "vođe" nastavljaju ignorirati ovakva i slična revolucionarna otkrića. Totalnoj medijskoj šutnji nedavno nije uspio izbjeći ni Ismael Aviso s fenomenalnim izumom samonapajajućeg električnog automobila koji funkcionira na principima koje je razvio Nikola Tesla. 

 

Ruski znanstvenik Victor Klimov

 

20 travanj 2011

Dragi (visoko pozicionirani korespondent):

Nažalost, postoje mnoge stvari, istraživanja i razvoji kojih naš Kongres i naši mediji nisu svjesni. Ili ih ignoriraju, ili ih jednostavno za to nije briga.

Evo jednog upečatljivog primjera. Ako nikad niste zakoračili neuobičajenim pravcima, molim vas da si nabavite dobrog fizičara koji će provjeriti Klimov rad u nacionalnom laboratoriju u Los Alamosu, i ujedno vam isto detaljno objasniti. Rezultati znanstvenih istraživanja do kojih je došao Victor Klimov su u stanju rješiti problem zaduženosti jer Sjedinjene Američke Države i cijeli svijet mogu dobijati apsolutno besplatnu energiju direktno iz vakuma.

Solucija za svjetsku energetsku krizu dokazano postoji već četiri godine.

Rad doktora znanosti Victora Klimova je rigorozni naučni dokaz - uključujući i druge nanokristalne znanstvenike što izgrađuju i predočavaju aktualne funkcionalne sustave...

Klimov i njegov istraživački tim su napravili iznimno sićušne nanokristalne solarne ćelije koje besplatno na izlazu proizvode puno više električne energije od one koju na ulazu primaju putem fotona.

Također, ulazni fotoni se lako i besplatno mogu pribavljati upotrebom tankih slojeva materijala koji emitiraju fotone - poput turmalina na primjer.

Ovaj višak proizvedene električne energije je besplatno dobiven izravno iz vakuma, i rigorozno dokazan Klimovim funkcionirajućim radnim modelima. Klimov znanstveni tim je tako jednom za sva vremena dokazao i u teoriji i u praksi da je besplatna energija iz vakuma moguća.

Proizvedeni su dakle stvarni fizički sustavi, a proces i cijelo područje su rigorozno validirala dva velika američka nacionalna laboratorija - LANL i NREL.

Radovi Victora Klimova su širom svijeta javno objavljeni u vodećim časopisima iz oblasti fizike i nanokristala.

Ova istina postoji već nekoliko godina, otprilike četiri. Dokazana je i prihvaćena u fizici i nanokristalnoj znanosti - a opet, političari, javnost i mediji je konstantno ignoriraju. 

Još jedanput naglašavam: Free energy iz vakuma je rigorozno dokazana i znanstveno prihvaćena činjenica diljem svijeta. Besplatna energija iz vakuma se nikad više ne mora ponovo dokazivati.

Nije bitno što inženjeri elektrotehnike za ovo ne znaju, i što se to u potpunosti kosi sa njihovim užasno šupljim starim standardnim elektroinženjerskim modelom iz 1892 godine koji u sebi sadrži najmanje desetak poznatih laži.

Praktično rješenje je tu, dokazano je, potvrđeno je, i već je naširoko u svijetu objavljeno i prihvaćeno u fizici i nanotehnologiji - što znači da ga sad i mnogi drugi narodi također trebaju validirati.

Ponavljam: Sustavi za besplatnu energiju doktora Klimova su lako izgradivi i samonapajajući jer postoje različiti materijali kao što je turmalin - koji kontinuirano i besplatno emitiraju neophodne ulazne fotone za mini solarne ćelije. Dovoljno je samo pridodati komadić jednog od takvih materijala u maleni nanokristalni uređaj - i evo zauvijek konstantne besplatne ulazne energije iz koje Klimovi izumi zatim oslobađaju strahovito veću količinu izlazne energije.

 

Thomas Bearden zatim opisuje i jedno od oružja koje je također postalo moguće konstruirati zahvaljujući ovom naučnom dostignuću - mali ali veoma moćni laseri kojima nikad ne može ponestati municije. Ovakve vrste oružja bi zauvije mogle promijeniti tradicionalne načine ratovanja. Zamislimo samo male laserske pištolje koji mogu ubijati čitave grupacije ljudi i to na relativno velikim razdaljinama; a nikad ne ostaju bez "metaka". Ili probajmo pomisliti na nešto malo veće - veličine bazuke na primjer. Svaku vojska koja nema ovakvo naoružanje, neprijatelj u posjedu spomenute tehnologije će brzo i lako uništiti.

Svako tko se bavi istraživanjem na polju besplatne energije iz vakuma, dobro zna da je ona mač sa dvije oštrice. Ista energija može poslužiti i za rješavanje svjetske energetske krize jednom zauvijek, i za proizvodnju jezovito razornih oružja. Čovječanstvo mora odrasti i promijeniti se prije prihvaćanja ovog velikog poklona Majke Prirode. Energija je u svakom slučaju vrsta bogatstva kojom proces te transformacije može započeti.

Da izum Victora Klimova upotrijebimo za pogon naših prijevoznih sredstava, izvor energije otprilike veličine palca bi besplatno i neograničeno mogao pokretati električni automobil - mnogo godina, čak i cijeli naš životni vijek. 

Klimovo otkriće, recimo veličine dva palca, moglo bi poslužiti kao besplatni i neograničeni izvor energije za naše kuće i stanove. Iz takvih bi se uređaja bez potrebe za gorivom mogli napajati energijom vlakovi, avioni, brodovi, tvornice i gradovi. U relativno kratkom vremenskom roku bi ovom tehnologijom mogli zamijeniti veoma opasne nuklearne centrale i elektrane na fosilna goriva.

Energetska revolucija - besplatna energija, apsolutno čisto i zeleno napajanje budući da nema emisije štetnih plinova u biosferu ovog nekad prekrasnog planeta. Unatoč spektakularnim, dokazanim znanstvenim dostignućima i tehnološkom razvoju, mediji i političari šute kao zaliveni - a javnost je svega potpuno nesvjesna.

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta localePubblica Notizie

Se sei utente registrato, puoi pubblicare le tue notizie sul web tramite questo servizio.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Categorie Notizie

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Accesso

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Chi È Online?

 3848 visitatori online
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Ultime Dal Forum